keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Tiistai on tietoa täynnä

Eilen oli tiistai eli tietovisapäivä! Kavereiden kanssa ollaan vissiin viime syksystä alkaen ravattu Luckyn tietovisassa ja suhteellisen hyvällä menestyksellä. Itse tiedän lähinnä hömppäkysymykset ja osan leffakysymyksistä. Maantietoa  ja urheilua koskevissa kysymyksissä olen surkeimmillani. Eilen tultiin kolmansiksi ja voitettiin yksi bisse. 

Vaikka tietovisailut venyivät myöhään, selviydyin tänään kouluun asti. Sain valmiiksi kaksi huopahattua, joista varsinkin toiseen olen tykästynyt valtavasti. 

 Sain Emmalta tälläisen melusiiniteelmän (pitkäkarvaisen), josta tein baskerimaisen hatun. Tussasin (hattutermejä lisää!) hatun pintaan tuon pyörrekuvion märällä liinalla ja annoin kuivua. Reunaan ompelin taitoksen ja kovetin lopuksi appretuurilla, jotta hattu pysyisi muodossaan.

  Se näyttää niin hyvältä!

 Musta leski teki myös huopahatun. Mustan tottakai.


Tämän tekovaiheesta olenkin jo laittanut kuvia, tässä lopputulos. Valitsin leveän hattunauhan tuomaan kunnon vanhan ajan tyyliä. Ehkä hieman liian maskuliininen minulle, mutta aika kiva silti :) 

Kommentoikaa ihmeessä jos on jotain kysyttävää koskien hattuja. Tänään lähdemme Emman kanssa juhlimaan, toivottavasti on hauska ilta edessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti