tiistai 8. toukokuuta 2012

Keskeneräiset

Frank lähti tänään aikaisin aamulla Amsterdamiin ja jäin matkaleskeksi. Onneksi on nuo kisut, niin ei tarvitse aivan yksin kärvistellä! Tänään olen siivoillut ahkerasti, sillä huomenna on tärkeä päivä; Juuson synttärit. Mintun innoittamana aion tehdä kissoille tonnikalakakun, namsk. 

Ajattelin jakaa teille kuvia keskeneräisistä hatuistani, niin pääsette hieman hahmottomaan miltä ne näyttää, ennenkuin ovat valmiita. Valitettavasti en näistä ottanut kuvia aivan aloitusvaiheessa, pitää muistaa ensi kerralla! 

Tästä tulee etamiinipohjainen pillerihattu. Siitä tulee oikeasti aika pieni, vaikka näyttääkin kuvassa aika isolta. Ennen olen tehnyt pillerihatut joko huovasta tai kesäainemateriaaleista, ajattelin kokeilla jotain uutta. Etamiini on kovettuessaan erittäin jäykkä, joten ei ainakaan pelkoa, että menettäisi muotonsa (ellen sitten vaihteeksi istu sen päälle..). Tämän hatun ajattelin päällystää seeprakuvioisella kankaalla, eläinkuosit ovat lähellä sydäntäni :D


Noniin, tästä  möykystä tulee turbaani. Tässäkin on etamiinipohja alla ja päällyskankaan vähyyden takia olen topannut turbaania fleecekankaalla muhkeamman lopputuloksen saamiseksi. Vanu olisi ehkä ollut parempi valinta toppaukseen, mutta satuin löytämään tuota fleeceä koulun tilkkulaatikosta, veikkaan että sekin ajaa asiansa.


Päällyskankaan mallailua, siis kiiltävää eläinkuosia! Kultaa ja hopeaa, tälläinen harakka kuten minä, ei voinut vaan vastustaa. Tänään voisin näperrellä tätä turbaania kotona, sillä en jaksa odottaa lopputulosta. Lupaan toki jakaa valmiin hatun kuvat sitten tännekin ;)

Tuttuun tapaan lopuksi kissabonareita, tänään kuvia Pingusta <3 2 kommenttia: