sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Cleaning Women

Lauantaina oli Siivouspäivä ja kierreltiin Emman kanssa muutama mesta shoppailun into silmissä. Tai Emma ei ostanut mitään, minä taas tein useita löytyjä! Veikkaan, että kesän vaatevalikoima on nyt kasassa, enää biksut puuttuu. Haaveilen Carlingsin bikineistä, jotka bongasin niiden nettisivuilta, kaupoissa en ole vielä nähnyt. Tosin ne on narubikinit, pitää toivoa että nämä hormoonien turvottavat tissit mahtuvat niihin.. 

Siivouskierros aloitettiin Antti Asplundin työhuoneelta. Olin viime vuonna Antin luona työharjoittelussa ja oli jännä nähdä hänen uusi työhuone krunassa. Ostin myös elämäni ensimmäisen kokopitkän mekon, silläkin uhalla että näytän kääpiöpituiselta siinä. Mutta niin ihanaa mekkoa ei voinut vain vastustaa ja se tuntuu niin rennolta päällä. Veikkaan siitä ensi kesän vakiomekkoani, vaikka musta onkin :) Musta leski Emma sopii kuin nakutettu Antin työhuoneelle, mustaa mustaa mustaa vaatetta! 

 Yksi useista löydöistäni, hiuksiini _täydellisesti_ sointuvat korvikset. Happy happy joy joy! 


Blanco oikein poseerasi kameralle <3 

Krunasta suunnattiin Roballe, jossa Laura myi tavaroitansa pois. Siellä en kaivanut kameraa esiin, oli niin kiire kaivaa parhaimmat vaatteet esille :D Tarttui sieltäkin kunnon löytöjä, mm. pingviinikalsarit. Tosin Frank ei anna mun mennä kalsareissa ulos, pitää vissiin muokata ne jotenkin shortseiksi. Fredan torilla oli myös siivouspäivämeiningit ja nappasin sieltä yhden paidan eurolla mukaan. Melkein meinasin ostaa eurolla upeat korkkarit, kunnes aloin miettimään, milloin olen pitänyt korkkareita viimeksi jalassa ylipäätään. Taisi olla DTM:n synttäribileet ja niistä on aikaa. 

 Tänään vietin laatuaikaa iskän kanssa Juttutuvassa, syötiin grillipihvit ja rupateltiin kuulumiset.

Isi jaksoi lautasen tyhjäksi, mulla jäi muutama pottu syömättä. Itse otin pihvini seuraksi sienikastikkeen, oli herrrrkkua! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti