lauantai 5. toukokuuta 2012

Kissaystäviä


 Minulla ja avopuolisollani Frankilla pyörii nurkissa kaksi ihanaa miukumaukua, Juuso ja Pingu. Jälkimmäinen paljastui muutama päivä takaperin tytöksi :D Pingun rokotuskortissa lukee,että olisi poika ja edellisen perheen mukaan olisi ollut kolli. Noh, olin rapsuttelemassa sen masua ja sieltähän löytyi NÄNNEJÄ. Sen jälkeen tein alapäätutkimuksen (ei mitään irstasta ja väärää rakkaat lukijat) ja nainenhan se siinä!

Pingun lempipaikka on kylppärin lattialla,jossa on lattialämmitys :3 Sinne se aina murtautuu,vaikka yritetään Frankin kanssa pitää vessanovea kiinni. Pingu tapaa aina myös riuhtoa tuon viemäriritilän pois paikoiltansa, höpsö!

Maailman ihanin kuva Juusosta, nuo nappisilmät <3<3<3 Juuso on kisuista se riehakkaampi, vaikka kuvassa näyttääkin viattomalta. Kunnon AD/HD tapaus ja erittäin huomionkipeä.


Bonarina rakas kissaystäväni Myllypurosta:


Elisa on kunnon rakkauskisu,mäy! Pienestä asti olen tykästynyt pulskiin kissoihin, lutuisia.

Sitten muihin aiheisiin, tänään loppuu punainen aikakausi, nimittäin hiusteni osalta. Tuleva hiusprojekti tulee olemaan _erittäin_ kokeellinen, eli lopputuloksesta ei mitään hajua. Pääsette näkemään uudet hiukset luultavasti myöhemmin tänään.7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Mä tykkään kissoista kuin kissoista, mutta kyllä hienostuneet ladymisut on ihania! Frank tosin ei vieläkään ole hyväksynyt Pingun tyttöyttä :(

   Poista
 2. Uroskissoillakin on nännit! Ehkä se on vaan pienimunanen :C :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä tolla synnytysreikä näkyis olevan. hmmm, asia vaatii lisää tutkimista! mut palleja ja piliä ei näkyvissä.

   Poista
 3. ihania isoja kissoja! :) kahvinen.plogspot.com

  VastaaPoista