perjantai 18. toukokuuta 2012

Ilmasen viinan bileet


Keskiviikkona repästiin tyttöjen kanssa huolella ja metsästettiin ilmasta juotavaa kuin mitkäkin haukat. Aloitettiin Bar Bäkkäristä, jossa oli Groom Rocks parturibileet. Siiderit loppui melkein heti, josta varsinkin Meri oli nyrpeissään. Minä join tyytyväisenä kaljaa. Jägeriä oli myös tarjolla, mutta mä en mielelläni siihen litkuun koske ja juotin omani sitten Merille. Livemusaa oli paljon, ja otin tuttuun tapaani tyhjän tanssilattian haltuun. Enemmän tilaa jorata. 

Kun ilmaset juomat oli bäkkäriltä ohi, suunnattiin nokat kohti Onnelaa. Kyllä, Onnela. Harvoin sinne tulee mentyä, mutta olin metsästänyt käsiin 12 drinkkilippua (krhm, moi pomo!) ja pitihän nekin nyt hyödyntää. Onneksi tässä sedulassa oli myös KERAVApuoli, jossa oli junanistuimet penkkeinä ja junteista juntein musiikkitarjonta. Keravalla soi Frontside Ollie kun saavuimme sinne ja mähän olin ihan myyty. Kun 12 drinkkiä oli kolmisteen kiskottu naamariin oli aika vaihtaa tuttuun ja turvalliseen Kallioon. Siellä ei ollut enää ilmaista juotavaa ja yhden tuopin jälkeen huojuin snägärin kautta kotiin. 
En harrasta kuvien muokkaamista, joten nauttikaa näistä salaman raiskaamista ja armottomista otoksista! Kiitos Emmalle ja Merille hauskasta illasta, seuraavan kerran sitten remutaan synttäreilläni ;)

2 kommenttia:

  1. Heii tuttu hattu! Ja tutut muuvit :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. toi ketturehu on merin, kutsuu sitä penaksi :D toi emman päässä oleva stetsoni on JÄGERMEISTER stetsoni!!

      Poista