maanantai 27. elokuuta 2012

Tukkaparaati

Olen aika tunnettu siitä, että hiustenvärini vaihtuu lähes yhtä tiuhaan tahtiin kuin sukkanikin. Muhun on iskostunut joku omituinen kyllästymisrefleksi ja tukka joutuu kärsimään aina noin 2-5kk välein. Kaikista kotoisimmaksi tunnen oloni pinkissä ja blondissa, niitä on jo liputettu teinistä lähtien. Ensimmäistä kertaa värjäsin hiukset jo ala-asteella ja loppua ei näy.Teidän iloksi kokoan tähän pientä läpileikkausta mitä kaikkea ihanaa ja kamalaa on vuosien varrella ollutkaan tukkarintamallani!

Pinkki tukka oli se selkein tavaramerkkini teininä, yleensä se oli tuollainen lyhyehköksi kynitty malli.

Sitten sitä kynittiin lisää, jolloin oli takaponnari, otsis ja sivulärpäkkeet :D Kulmakarvojen sheivaaminen oli myös kova juttu.

Lukion alussa halusin näyttää My Little Ponylta.

 Sitten ponitukka lähti pois ja kasvattelin omia hiuksia takaisin. Erittäin rekkalespo. Kasvatin myös viimein kulmat takaisin!

18-vuotiaana yritin hetken näyttää aikuiselta, sitä ei kestänyt kovinkaan kauan.

  Lukion jälkeen hopeshampoo vietteli minut, tosin toi tukkamalli on aikas kiva :) 

Eräs epäonninen kampaajareissu toi tälläisen lopputuloksen, sen jälkeen en ole enää ikinä värjännyt hiuksiani kampaajalla. Tämä ei siis todellakaan ollut se mitä olin hakemassa :D

Vuonna 2011 kokeilin kätevää festaritukkaa (suihkun minimoimisen kannalta). Muutenkin tuo oranssi on ollut yksi lemppareista.

Tätä kuvaa varten tein anonyymi-ystävästäni Meristä edustuskelpoisen <3

Shokkivärien ongelmana tuppaa olemaan lyhytkestoisuus ja sitten ne haalistuu usein mitääsanomattomiksi.

Eli vaihteeksi olen tilanteessa, kun väri on haalistunut saastaisen rumaksi ja pitäisi taas pähkäillä, että mitä väriä seuraavaksi laitetaan. Ehdotuksia?

PS. edellinen merkintäni oli vissiin aiheeton, ei täällä oikeasti mitkään runkkarit käy. Olen liian helposti höynäytettävissä :(


3 kommenttia:

  1. Oletpa varsinainen kameleontti! Vau!

    VastaaPoista
  2. Nyt mua harmittaa että tein postauksen vaan tän kesän muutoksista. Pitää varmaan joskus tulevaisuudessa tehä vähä laajempi katsaus itekki.

    VastaaPoista
  3. Onneksi tossa alimmassa kuvassa tuo viinapullo tekee minusta niin anonyymin näköisen ettei tarvinnu paintata :D <3

    VastaaPoista