tiistai 14. elokuuta 2012

MDNA Helsinki

Sunnuntaina oltiin työkaverini Lindan kanssa katsomassa Madonnan keikkaa! Vähän liian optimistisia oltiin neidon aloitusajan suhteen, kun keikka alkoihin 1,5h tuntia myöhässä. Viihdytettiin itseämme sen aikaa anniskelualueella 6 euron bisseillä. 

Pullonkerääjillä oli juh-lat!

Vihdoin ja viimein Madonnakin uskalsi tulla lavalle. Showhun oli panostettu paljon, biisit jäivät hieman taka-alalle. Todettiin olevamme Lindan kanssa liian kääpiöitä nähdäksemme lavalle, joten tyydyttiin tuijottamaan screeniltä keikkaa. Aluksi tuli kovasti uusia biisejä, jotka oli meille tuntemattomampia, mutta loppua kohden tuli vanhojen biisien hittikimara. Kaljasta johtuneen jatkuvan röökihimon hoidin tupakoimalla bajamajassa, stadion kun oli olevinaan savuton. 

 Todistusaineistoa epäluuloisille: Linda tosiaan joi bisseä!

Kuva lavasta ennen keikkaa, keikan aikana otetut kuvat ovat hieman...epäselviä! 

Ehdottomasti keikan kovimmat biisit oli Human nature ja Justify my love. Like a virginista oli tehty outo slovarisovitus. Ja näkyi siellä se pyllykin! Kyllä se Madde jaksaa riehua vieläkin kuin teini, lisäksi sen sääret olivat yhtä paksut kuin mun käsivarret.

Lähdettiin hieman ennen keikan loppumista, jotta vältyttäisiin suurimmilta ruuhkilta ja jatkettiin ruokatauon jälkeen vielä hetkeksi yöhön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti