keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Vahingossa humalluin- päivä

No eilen oli kesäpäivä sentäs vaikka oli Sonjan vapaapäivä! Käveltiin Kaisan kanssa Vallila-Kumpula-Arabia-reittiä pikniköimään kosken ääreen. Kaisa söi jotain terveellistä, porkkanoita ja nektariineja, itse tyydyin rasvaiseen lihikseen ja suklaapatukkaan. Katseltiin onkimiehiä, aika hiljaista näytti olevan saalispuolella. 

 Miksikä muuten noita vihreitä osia kutsutaan? Naatat? Ristikkolehdessä kysellään usein.

 Piti siirtyä vanhoihin rilleihin, ku toiset meni jussina rikki.

Pakollinen luontokuva.

Piknikin jälkeen Kaisan oli pakko päästä aurinkoiselle terasille ja minähän tulin mielelläni mukaan. Varsinkin kun hän oli maksumies, oma lompakko oli unohtunut kotiin. Todistettiin terdellä myös parisuhderiita + tappelu, Kallion kadut aina äksöniä täynnä. Illalla mentiin vielä tietovisaan, jossa tällä kertaa menestys oli olematonta, tultiin tokavikoiksi. Mutta tällä kertaa Frank oli mukana visailemassa, josta olin kovin onnellinen <3 


 Kesäkaisa! 

 Söpö söpö söpö hoitokissa Kaisalla! Tuhti ja muheva kisu <3

 Halusin saada ällösöpöjä pussailukuvia, tässä lopputulos..

Murskatappio visassa ei näytä painavan enää mieltä. 

ÄÄ ensi maanantaina lähtö Roskildeen (+ makkaramatkareissuun) ja jännittää niin paljon! Pitää vielä siivota kämppä ja pakata ja jännittää lisää. Kunhan olisi festareilla hyvä keli, niin ei tarvitse mudassa rämpiä. Pitäisi myös värjätä hiukset, nykyinen juurikasvun määrä on jo noin kolmasosa hiuksistani (sallinette pienen liioittelun tähän loppuun).

1 kommentti: