maanantai 18. kesäkuuta 2012

Pizzaperjantai

Lauantaina käytiin tyttöjen kanssa kaljoittelun lomassa tankkaamassa täytettä Mäkikuplassa. Vuosien varrella olen kuullut suorastaan YLISTÄVÄÄ palautetta kyseisestä pizzeriasta. Tälle tyttökolmikolle kerta oli ensimmäinen ja pettymys oli suurempi kuin Sauli Niinistön voittaessa pressanvaalit. 

Menu oli siis keskittynyt pitsoihin, mutta mieleni teki kokeilla pastaruokaa. Hetken päästä henkilökunta kuitenkin ilmoitti, että pasta on loppunut. Vielä ei suurta hätää ollut, vaihdoin tilaukseni pitsaan ja juomaksi valitsin (taas nimen perusteella....) Sexyn. Myyjä kysyi mitä siihen tulee, jonka jälkeen totesi, että appelsiinimehukin on loppunut :D No valkovenäläinen sitten. 


Pitsat tulivat pöytään ja en lähde edes kommentoimaan näitä, liian surullista. Sanotaan vaikka niin,että X-tran pakastepizzatkin ovat maukkaampia ja niissä on runsaammin täytettä. Valkovenäläisissä oli käytetty jotain oudohkoa maitoa ja lasiin muodostui rasvakerroksia. Drinkin palautin tiskille ja mainostin juomakelvottomasti, pitsan söin urheasti loppuun kun oli nälkä (seurueeni ei kyllä pystynyt samaan, kun heitä etoi liikaa).

Keissi oli kaikessa surkeidessaan lopulta hupaisaa, mutta takaraivossa on vielä ihmettely Mäkikuplan hypetyksestä. Onko nuo pizzat yleensä parempia? Myös röyhkeä asiakaspalvelu söi fiilistä. Sana on vapaa, jos haluatte pelastaa ravintolan maineen silmissäni!

3 kommenttia:

  1. Hahaa, oli kyllä jäätävän heikko tarjonta ja palvelu. :DD Naurattaa vieläkin, että myyjä kysyy asiakkaalta mitä ruokiin ja drinkkeihin tulee ja sitten menusta löytyviä ruokia (mitään pastoja) ei ole tarjolla.

    En kyllä tue enää koskaan, hauska kokemus kyllä oli kaikessa ankeudessaan.

    t. pinkkis

    VastaaPoista
  2. Lisäys vielä, että vaikka mun drinksussa ei ollu rasvakerroksia, se oli ihan liian vahvaa! (tai mun humalatila siinä vaiheessa liian heikkoa, en tiiä?) Mun silmissä ravintolan maine on ikuisiks ajoiks menetetty :<

    VastaaPoista
  3. Siellä vaihtu pari vuotta sitten omistaja, jonkä jälkeen koko paikka on menny päin helvettiä. Pitsat oli ennen hyviä - nykyään ihan paskaa ja täytteitä puuttuu aina, tarjoilijana toimi ennen hehkeä punatukkainen venäjätär - nykyään niitä samoja etelän miehiä mitä joka paikassa, kalja oli ennen halpaa - nykyään melkein yhtä kallista kuin joka paikassa + paskaset tuopit. Harmittais jos asuisin vielä huudeilla.

    VastaaPoista