perjantai 8. kesäkuuta 2012

Iholla

Olen laiska, enkä ole ostanut kameraani uusia pattereita. Oikeastaan kätevin olisi patterien laturi. Mutta siis tästä johtuen pääsette taas nauttimaan hieman vanhemmista kuvista. Päätin ottaa aiheeksi tatuoinnit, niitä kun on kertynyt muutama kehoon ja kaikkia tuskin on edes ikuistettu kameralle.

Ensimmäinen tatuointi kainalon alapuolella, O'boyn logo. Halusin leiman paikkaan, josta en sitä itse näkisi, sillä olin kuullut monien katuvan ensimmäistä tatskaansa. Minä en ole vielä katunut ja ei, en pidä niin hirveästi kaakaosta :D 

Tämä oli muistaakseni toka, Wallace & Gromitin ilkeä pingviinipahis jaksossa Wrong Trousers.  Olisikohan tämä isoin tatskani, kyl varmaan.


Enää ei voi muistaa missä järjestyksessä nämä kuvat ovat ilmestyny kehooni. Tämän komean vauvan otin Legacy Tattoon halloweenbileissä. Eli flasheillä oli halloween-aiheisia kuvia ja kunkin ikuistaminen maksoi vaivaiset 30e? Vai 25e? Tämä vauva päivystää nilkan yläpuolella ja on saanut seurakseen kauhujen Kekkosen, siitä ei taida olla kuvaa.

Pääkallo Mikkihatulla <3 Kallotatskassa ei ole ollenkaan tatskattu mustia ääriviivoja, vaan reunat ovat utuiset. Tukaani on upea, harmi että pääsen aika harvoin itse ihasteleamaan sitä. Nämä kaksi ovat saman tatskaajan tekemiä, jonka jälkeen hänestä tuli luottotatskaajani. Olen erittäin tyytyväinen jälkeen ja nämä valmistuivat NOPEASTI. Se on tärkeä kriteeri :D

Kolme orvokkia muistuttamassa toisesta nimestäni :D Tukaanin ja kallon väliin laitettu.

Oikesta kädestä löytyy jänis, vasemmasta kädestä jänön luuranko. Parhaimmista tatuoinneista ei ole vielä todistusmateriaalia, esim. viime tatskamessuilla otin aika messevän kuvan. Mutta aika hyvän läpileikkauksen tästäkin saa. Pistin merkille myös, että missään kuvassa tukanväri ei ole sama :D


2 kommenttia:

  1. Aika hauskoja, tatskatkin kertoo varmasti kantajansa luonteesta? Taitaa muuten "nälkä kasvaa syödessä", eli haluaa aina vain lisää???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu harvoin kenellekään jää tatuointien määrä yhteen kun leikkiin ryhtyy :D Odotan innolla, että miltä ystäväni ja minä näytetään sitten vanhemmalla iällä, katukuva saattaa olla hieman erilainen kuin nyt.

      Poista