keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Uneliaat päivät

Vielä huominen työpäivä ja sitten juhannus vapaata! Luvassa saunomista, uimista ja grillailua (sekä ihon että syötävien) ja luultavasti maanisia kimbleturnauksia. Pakenen kaupunkijuhannusta Hämeenlinnaan Mintun ja Ripan kesäkeitaaseen, kyllä kelpaa :)

Kissakuvia ei ole ollut vähään aikaan, tässä niitä ja vähän muutakin;
 
Frankilla on meneillään yötyöviikko, eli kulta nukkuu minun kanssa ristiin, buu. Kuvassa myös erityisesti miehille ominainen ja rehti t-paitarusketus. 

Nukkuva kisu :) Frankilla ja Pingulla yhteistä on silmät ja suu auki nukkiminen. Aluksi kesti hieman totutella zombielta näyttäviin ilmestyksiin, mutta nykyisin pidän tapaa aika söpönä. 

Juuso juonittelee jotain? 

Keittiöön lisäsin Le Havre-julisteen tänään (krhm, tai siis pyysin poikaystävää ripustamaan, koska olen shakirapituinen), keittiön tarjonta ei silti ole muuttumassa ranskalaiseksi. 

Satamatyyliin sopii myös vuosia sitten roskiksesta dyykattu ruori. Eteisestä pilkottaa osa korkokenkäkokoelmasta, tosin nuo kenkulit on nykyään lähinnä katselemista varten. Enää ei uskalla keikistellä korkeissa koroissa, mukavuudenhaluisuus voittaa.


1 kommentti: