sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Lähtökuumetta

Huomenna on lähtö ja olen sentäs saanut pakkaamiseni pidemmälle kuin Frank, silti ollaan molemmat aika lähtötekijöissä :D Harmikseni huomasin tänään, että Roskildeen on luvattu useampana päivänä sadetta, mutta onneksi vain kevyttä sellaista. No, kunhan on ristikkolehdet mukana niin selviän reissusta kiitettävin arvosanoin!

Reililiput on myös hankittuna, ollaan festareiden jälkeen vielä yksi päivä Kööpenhaminassa huilimassa viikon hulinoiden jälkeen. Sen jälkeen alkaa junareissaaminen ja lopuksi asetutaan Berliiniin, josta meillä on (LUOJAN KIITOS) lentoliput takaisin Suomeen. Itseä jännittää eka kunnon reissu ukon kanssa tosi tosi paljon, Frank ei myönnä eikä osoita jännityksen merkkejä, naureskelee vain mulle.


Eilen näin iskää ja käytiin syömässä Suolassa. Ennen en ollut käynyt ja kannatti kyllä, ruoka oli mieletöntä. Minä söin paahdettua lohta ja isi nautiskeli härkää. Rööperissä oli myös Sun Roba-tapahtuma ja käytiin moikkaamassa tuttuja ja iskä myös tuhlasi pienen omaisuuden levykauppaan :D Se piti melkein pakottaa pois sieltä.Punavuoren Putiikki oli järkännyt oman tikibaarin roballe, harmi kun melkein heti saavuttuamme alkoi satamaan.

Kerkesin kuitenkin hörpsimään drinksun ja päivänvarjo kruunasi trooppisen tunnelman!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti